Șeful Postului de Poliție Scaești și localnici au salvat un bărbat căzut în fântână

  0
  2790

  Un bărbat din comuna Scaeşti, a fost salvat, aseară, de polițiști și săteni, după ce a alunecat și a căzut în fântâna din gospodărie. Acesta a fost scos teafăr și nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

  Doljeanul a încercat să deblocheze găleata care rămăsese blocată între tuburile fântânii, a alunecat şi a căzut.

  Polițiștii doljeni au fost sesizaţi, aseară, în jurul orei 18.45, de o femeie din comuna Scaeşti, despre faptul că un vecin al său a căzut în fântâna din curtea locuinţei. ”La adresa indicată s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi, mai exact Seful Postului de Politie Scaești, agent sef de politie Daniel Pleșanu (foto), care l-a identificat pe bărbatul de 64 de ani, din localitate. 

  Din primele cercetări se pare că acesta, în jurul orei 18:00, a încercat să deblocheze găleata ce rămăsese blocată între tuburile fântânii, a alunecat şi a căzut în interiorul acesteia, rămânând agăţat la o distanţă de 3 metri faţă de chei, conştient şi cooperant. Polițistul împreuncă cu localnicii au reuşit, in mai putin de 15 minute, să-l scoată la suprafaţă pe barbatul 64 de ani, nefiind necesară transportarea acestuia cu ambulanţa la spital”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

  sursa: craiovaforum.ro