Primar Scaești: Fără Buget, nu putem plăti nici salariații, asistenții personali și indemnizațiile persoanelor cu dizabilități

  0
  797

  Primarul comunei Scaești, Mihaela Mateescu, spune că orice întârziere a Bugetului de stat contează foarte mult, pentru că sunt foarte multe persoane care depind de această alocare bugetară. 

  ”Este foarte clar că dacă nu avem buget, nu putem să vorbim despre investiții. Orice zi contează. Avem salarii de plătit. Primăria Scaești are 18 angajați. Dar tot noi plătim asistenții personali, indemnizațiile persoanelor cu dizabilități, nu putem plăti facturile care ne vin. Suntem blocați în totalitate.

  Ce să facem mai îndată cu 12% din suma de anul trecut? Cred că cineva și-a propus să blocheze administrațiile publice locale în acest an. Este păcat!

  Anul trecut nu am putut face mare lucru, pentru că așa a fost să fie și unii vor să pierdem și acest an bugetar. Este nevoie ca Legea Bugetului de stat să fie promulgată cât mai repede de președintele României”, a spus primarul  Mihaela Mateescu.

  sursa: staredefapt.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here